Hvem er jeg

Jeg er en passioneret Sacred Dances-danseleder – uddannet af Karin Mortensen i Grundunddannelsen for Hellige Cirkeldanse. Jeg bor på Solgården i Klint i smukke Odsherred sammen med min mand Jens Christian.

Jeg elsker af hele mit hjerte disse forunderlige dansestunder med Sacred Dances. De får min sjæl og mit hjerte – og alle celler i min krop til at frydes og glædes over at være til.

I tidernes morgen i 90’erne blev der danset Sacred Dances på Solgården og nu genopstår dansen til stor glæde for elverfolket, gnomerne og alle de andre væsner og ikke mindst for dig, der nu har muligheden for at opdage eller genopdage den healende kraft fra disse danse.

Jeg er en stor naturelsker og er meget taknemlig over at kunne nyde så mange smukke solnedgange, som vi kan fra Solgården. Toppen af siden her er blot en af de mange fortryllende stunder.

Udover danseleder i Sacred Dances er jeg også uddannet psykomotorisk terapeut (afspændingspædagog) med fokus på krop og stemmearbejde. Derudover har jeg taget det “Intuitive Stemme”- forløb på Stemmens Palads af Lisbeth Hultmann, hvilket har beriget min sjæl til at synge fra det allerinderste samt givet mit liv flere dybder.