Creating 7 Healing Tools

Alt i universet består af vibrationer. Alt vibrerer med hver sin energi. Når vi er i ubalance og syge er vi og vores celler/organer kommet ud af deres harmoniske rette svingningspunkt. Det store orkester spiller ikke mere rent så at sige. Creating seven healing tools kan hjælpe os tilbage og være en støtte i vores egen selvhealingsproces med at finde balancen igen.

Disse healing tools indeholder kvartskrystaller, som er kodet med hver deres specifikke vibration. For at modtage energien fra en healingtools, holdes denne i hånden og man giver den ordren “Til mig, Tak!”. Det er alt. De kan også bruges til fjernhealing.

Der findes over 100 forskellige healing tools – nogle går på kroppens specifikke organer, nogle på kroppens systemer som fx skelletsystemet, åndedrætssystemet osv. Andre hjælper sanserne, andre igen går ind på sundhed generelt, andre støtter op om hverdagslivet og selvudviklings øjemed mm.

Et helt særlig sæt healing tools er Alkymi toolsene, som er beregnet på at heale større områder og hjælpe på det kollektive plan med at rense vandet, jorden, luften og samtidig hjælpe dyr, planter m.m.

Creating seven healing tools er udviklet i 1996 af Alkymisten Fridolin Freuler fra Zürich, Schweiz. Se den officielle hjemmeside her: www.creatingseven.com/en/

Vejledende udsalgspris – kontakt mig for pris.
De holder deres frekvens livet igennem, da de løbende bliver fjernopdateret af Fridolin.

Det er også muligt at bestille en uges fjernhealing hos min dygtige distributør, hvor hun tester hvilke tools som er bedst for en pt. Kontakt mig for pris. Meget effektivt.

Kontakt mig for yderligere oplysninger.